čtvrtek 10. prosince 2015

ATC: Canasta

Dlouhé zimní večery jsme často trávili s kartami. Na horách, po lyžovačce...v kamnech praskalo dřevo, všude tma tmoucí a ticho, žádná televize, ...chvilky povídání, čaj a svářo a karty na stůl.
Když mne Janka pozvala do ArtGrupy ATC, jestli bych na téma Canasta nevytvořila nějaké kartičky, brzy jsem kývla. A protože výzva ke swapu je prosincová, musela jsem tam propašovat alespoň vánoční barvičky..
Na podklad jsem použila karton se zbytky barev po hedvábném voření, přes šablonu jsem nanesla vzor hvězdiček modelovací pastou, do které jsem přidala špetku červené práškové barvy. Tu jsem přimíchala i do snowpasty a opět vrstvila. Ze základu problýskávaly sem tam tahy stříbrné a zlaté a tak k té slávě přibyla ještě krajka.



Hlavní motiv je koláž, lepila jsem pěnovou páskou, abych přidala plastičnost. Pár hvězdiček na spoje, nezbytný tisk canastových znaků a bylo hotovo.




Pokud by někdo chtěl kartičku vyměnit, jedna je k mání. Také je možnost přihlásit se na blogu Art Grupa ATC, zároveň můžete mrknout na inspirační kartičky členek DT.

14 komentářů: