pondělí 2. března 2015

ILLUMINATION




 Většina scrapbookových papírů je povedená. Některé papíry jsou obzvlášť nádherné a některé papíry jsou prostě dokonalé. K těm posledním podle mne patří kolekce od 7 DOTS STUDIO.

Kolekce ILLUMINATION mě nadchla hned po uvedení na trh, jsem ráda, že je možné zakoupit  sedmitečkové produkty právě na Lena-Art…zapadají přesně do profilace obchodu.

Jemné pastelové tóny geometrických tvarů jsou univerzálním doplňkem pro jakýkoliv styl projektu.
Já si pro svoji stránku zvolila čtvrtku Tolerance, visačku, využila jsem i razítka Clear Stamps set 2 a šablonu Line Elements Mask z kolekce Destination Unknown.
A potom jen akvarelová čtvrtka, akvarelové pastelky, tužka, řezačka, vodní štětec, strukturovací pasta, inkousty, washi pásky, lepidlo, výseky, kousek krajky a provázku, Timova samolepící písmenka, jízdenka a samozřejmě fotka.





Čtvrtka Tolerance je s jemným vzorkem, jako doplňující jsem vybrala smetanovou akvarelovou čtvrtku. V hlavě jsem měla základní kompozici, čtvrtku jem uřízla a nalepila. Zatřela jsem strukturovací pastu a po zaschnutí i přes šablonu vzor.







 Rozmístila jsem si hlavní motiv (fotografii a bruselskou jízdenku, strýc pobýval pracovně v Bruselu), kolem kterého jsem dále zdobila.













 Pastelkami jsem doplnila linie a body, štětcem lehce rozmyla. Přes šablonu vykreslila tužkou vzory. Razítky jsem zjemnila a doplnila přechody papírů. Nalepila jsem provázek, jízdenku, fotku, výseky a krajku, sem tam kousky washi pásek a visačka na dvě části.
Závěrečný titulek, hotovo J



Máte také nějaké oblíbené čtvrtky či kolekce od 7 DOTS? Pokud ne a nebo firmu neznáte, mrkněte do obchodu, na výběr je toho dost…a nezapomeňte se pochlubit, budeme se těšit.

1 komentář:

  1. Skvělé!!! ☺ Zde se opět potvrzuje, co jsem již psala. Vždy to svých projektů dokážeš vnést něco navíc. ♥

    OdpovědětVymazat