čtvrtek 8. ledna 2015

Diáře, diáře, a zase diáře

S novým rokem potřebuji nový diář, a nejen já.
Každoročně jich musím nachystat opravdu hodně, kolegové v práci očekávají tradiční dárek...kdyby to byl jen jakýkoliv diář, bylo by to asi jednodušší. Tyhle ale musí být s motivem hudebním, taky tanečním a baletním, a i dramatici chtějí svůj motiv :-)
Během podzimu začíná lov na vhodné základy, kterým potom upravuji kabátek...desky, zdobení, stuhy na zavázání, aby se diář zbytečně neotvíral. Pár kytiček pro ženy..já vím, je to trochu nepraktické do kabelky, ale řada z obdarovaných si pořídila na diář kapsičku.
Pro pány méně romantiky ... a také letos přibyly adresáře. Kupodivu nestačí mít telefonní číslo v paměti telefonu a stále jsou tací, kteří píší opravdové dopisy a pohlednice.

Tady jsou některé z nich:









A můj letošní diář? Ten je z Tchiba :-) , jo tam, kde se prodává káva :-) ...mám ho od léta, je na rok a půl.
A je pěkně tlustý, takže žádná kabelka...

6 komentářů:

  1. Seš ďábel! Spočítals, kolik jich vlastně je?? Jsem si jistá, že všichni obdarovaní nebyli spokojeni jen v té první ,,dárkové" chvíli...oni budou, díky Tobě, spkojeni CELÝ ROK! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na letošek 30 kousků, ani jsem všechno nefotila, nestíhala jsem :-)

      Vymazat
  2. Pánejo!! To sis tedy mákla, Olinko :-) Ale jsou nádherné!! Nejvíc se mi líbí ty s těmi hudebními motivy ... Krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné diáře Oli, ty musely dát práce..... paráda....

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vždy, jsou dokonalé! Já letos taky dělala pár diářků jako dárečky- jen fakt malé, kabelkové, neb jsem sama na sobě zjistila, že "tlusťocha" pak nerada někam tahám a tak leží doma a já si píšu poznámky po papírcích... Ale diáře miluju, každý rok jich mám několik na výběr, a to si ještě na podzim nakupuju Moleskiny ve slevě ( sleva ze 200 na 30 korun je opravdu "nekup to" ;-), to musím! ) na "cokdyby" : -) Hezké dny, Oli.

    OdpovědětVymazat