středa 1. května 2013

TAG - MAY

Tentokrát jsem předběhla Timíka a vytvořila si májovou visačku podle sebe...tedy s malou podmínkou: připravila jsem ji totiž pro představení kitu CREATIVE CLUBU z obchůdku Papero amo a tak jsem použila některé produkty z jejich nabídky. Využila jsem čtvrtky, kde jsou měsíční kalendária a označení měsíců, dále enamelové tečky, se kterými se nádherně pracuje, a ze sady pěnových číslic a abecedy jedničku. A k tomu další nezbytnosti z mé dílny: batikovaný papír, háčkovaný květ, papírové krajky a motýlci (těch jsem si nabarvila, natiskla a vystřihla zásobu). Vše jsem ladila do jemných pastelových tónů probouzející se přírody. Letos rozkvetla naše třešeň akorát, kvetou i sakury, dokonce i jeden fialkový rododendron z terasy je v plném květu, a jsem ráda, že je počasí akorát, žádné vedro, protože ta krása alespoň nějakou chvíli vydrží :-)...tak proto ty barvičky.











 Na Timově blogu se již objevila visačka z projektu 12 tags of 2013, k té se dostanu ale až o víkendu. Opět v tradičním stylu, chybí mi tam motiv květů, ale líbí se mi.

2 komentáře:

  1. "Předběhla jsem Tima..." :)))) Haha, výborná věta na úvod! A rozhodně zajímavá visačka - jemná, lehoučká...taková svěží dámská! ;) Líbí se mi. A těším se, až se pustíš i do té Timovy květnové divočiny. ;) Mám na stole první pokus a asi z toho bude něco jinýho...

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná a něžná visačka!

    OdpovědětVymazat