neděle 6. ledna 2013

Miminkovské minialbum

S myšlenkou miminkovského albíčka jsem si pohrávala dlouho. A chtěla jsem, aby bylo křehké, aby se při dotýkání muselo dávat pozor, s opatrností a zlehounka v něm listovat, chtěla jsem se s ním pomazlit jako s miminkem.
Použila jsem papírové krajkové podložky pod šálky, ty ozdobila tiskem, zapatinovala distress inkousty, polepila potištěnými lepícími páskami, doplnila výseky, stužkami, knoflíčky. Kolečka jsou lepená vždy dvě k sobě, vyztužená kartonem, spojená knihařskými kroužky.












Pro prvního chlapečka to byl zkušební vzorek :-) , při tvorbě albíčka pro druhého musím změnit způsob upevnění průchodek, ikdyž byla místa vypodložená, bylo to málo.

7 komentářů:

  1. Je úžasné. Použití rozetek je bezva nápad. Díky za inspiraci. Ukládám blog a opět mám kde brouzdat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůůůů. Oli je nádherné. Opravdu jemné, křehké... krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! Mám rozetky ve tvaru srdce, tak je asi schovám a nechám se inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Jejda, Oli, to je fištrónsky vymyšleno! Gratuluju, povedenej nápad. :)

    PS: Líbí se mi, jak bezstarostně kombinuješ u kluků modrou s růžovou - ta podle mě patří ke všem mimčům, nejen k holčičkám. Jen se toho nebát a dát tomu "správné" okolí! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. :-) chtěla jsem v pastelových barvách a nechtěla jsem jen klučičí modrou...ladila jsem k fotkám a aby pasovaly dvoustrany...a růžové miminko si o barevnost řeklo samo

    OdpovědětVymazat
  6. Iris, taky mám srdcové a schovávám si je pro nějakou další příležitost, třeba svatební minialbum...

    OdpovědětVymazat
  7. Je úplně andělské, strááááášně krásné. Taky miluju rozetky a mám je v ruce každou chvíli, ale tohle mě ještě nenapadlo. Smekám pomyslnou hučku :-).

    OdpovědětVymazat