pátek 25. května 2012

Brožový špendlík s lůžkem

Na korálky nemám času jako dříve...přesto občas sleduji nabídku v mých oblíbených obchodech a přikupuji hlavně kovové komponenty. Nabídka se hodně zlepšila a úložné boxíky se mi plní, takže došlo i na projekty, kdy propojuji zálibu papírovou s vytvářením bižuterie.
Na liberecký workshop jsem připravila špendlíky, které bylo možné vložit do scrapbookového projektu (shadow boxu), ale zároveň se mohl použít jako ozdoba třeba kabelky nebo klopy sáčka či svetříku.
Bižuterní spínací špendlíky jsou k mání v různých podobách, nejčastěji jednoduché, ale i s očky...zaplesala jsem, když jsem objevila brožové špendlíky s lůžkem, a to v příjemném odstínu mosazi. Zbývalo poohlédnout se po dalších komponentech. řetízcích, přívěscích, jehlách a kroužcích...Do lůžka jsem vložila obrázek na probarveném papíru inkousty Adirondack a následně potištěném drobným motivem. Po kompletaci doplňků jsem zalila obrázek médiem Crackle Accents, které vytváří po zaschnutí popraskaný efekt.
 Hecovaly jsme se ve výrobě květin z atlasových stužek, a tak jsem některé použila do lůžka, moc se mi tam líbily.
Při listování novým číslem časopisu Craft Stamper jsem narazila na podobný projekt...nápady létají napříč kontinentem...







4 komentáře:

  1. Špendlíky jsou nádherné, mohla jsem je v Liberci vidět naživo a i zkusit jejich výrobu, bavilo mě to.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si mohla jeden vyrobit a rozšířit si své obzory :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že jsem tuhle dílnu absolvovala. Špendlík mám, hrdě nosím...a snad ho stihnu ještě v tomhle životě vyfotit! ;) Díky za vysvětlení, Oli.

    OdpovědětVymazat