neděle 2. října 2016

Zášupšák se raduje

Zášupšák...víte kdo to je? Kdo zná Lexikon ohrožených druhů strašidel, ví, že tenhle rarach bydlí u řady z nás. Já si s ním tedy rozhodně užiju a ještě častěji si s ním užívá můj muž
Příspěvek by se mohl také jmenovat ATC: Coffee or tea?...už to tu bylo a teď je repete :-). Se Zášupšákem hraju hru už celý měsíc, prohrála jsem a vyrobila nové kartičky, protože ty první jsou někde nevím kde :-)))
Jsou zašoupnuté Zášupšákem...
Myšlenka zůstala stejná, ale přece jen jsem se nechtěla opakovat úplně stejně, doufám, že ty první kartičky vyplují na povrch hned zítra!





Rozlosovaným partnerkám posílám tuto novou verzi a až se objeví ta stará, pošlu i tu.

13 komentářů:

  1. Oli jsou parádní!!! neměla by jsi jednu navíc?? Mě zbyl jeden mlýneček :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, těch pět musím odeslat, ale stejně bych měla jednu přidělat pro sebe, tak přibude ještě jedna i tobě :-)...kdybys věděla, jak se mi do nich nechtělo, třikrát jsem převrátila pracovnu :-)

      Vymazat
    2. měla jsi rozšířit oblast hledání i mimo pracovnu, nemůžou být někde jinde?? vsadím boty, že až to všechno odešleš, že je najdeš :-) a děkuji, já ráda počkám, jsou suprové!!

      Vymazat
  2. Oj parádička, srdce plesá ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou krásný, Oli. :) Omlouvám se, ale musím se smát...já mám totiž ATC pro Tebe už dlooouho dokonce zabalenou v obálce a připravenou k odeslání...jen tu obálku ne a ne najít! :D Ale nevzdávám to... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se neomlouvám a směju se...jsem ráda, že v tom nelítám sama :-)

      Vymazat
  4. Super! Fantastyczny pomysł!

    OdpovědětVymazat