neděle 3. ledna 2016

Kam odlétly?

V závěru prosincového příspěvku o nové andělské letce jsem se ptala, kolik zkompletovaných andělek bylo. Devatenáct kousků...a to stačilo, další zůstaly natisknuté na kartonech pro další příležitost.
Andělky putovaly na visačky, které jsem rozesílala svým přátelům a známým místo pohlednic. (Těch jsem sice měla připraveno docela velké množství, ale kupodivu téměř žádné mi nezbyly, všechny byly rozebrány již počátkem prosince.)
Podkladové kartony jsem podbarvila, zatřela hvězdnatý vzorek pastami přes šablonu, následovaly spreje LSG, doplnila jsem drátky, stužkami, výseky hvězdiček i flitry...a každá andělka je podlepena pěnovou páskou pro 3D efekt.
Postupně jsem je rozesílala, aniž bych si uvědomila, že je nemám zdokumentované. Takže posledních pár na poslední chvíli těsně před Vánoci:





Doufám, že novým majitelům udělaly radost a budou je provázet na každém kroku novým rokem...

5 komentářů:

  1. Hlásím, že jeden zástupce Tvé letky bydlí nás a radost nám jistě udělal! Uhnízdil se u kuchyňského stolu, kde se denně celá rodina scházíme. Slibuju, že mu občas podstrčíme i nějakou laskominu. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Udělal nám velkou radost! Díky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já děkuji...doufám, že budou dobře ochraňovat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Olinko, Praha hlásí přílet jednoho člena z tvé ,,stáje". Je naprosto úžasný, udělal mi velikou radost a musím říct, že oslovil i pánskou část rodiny. Móóóc děkuji ♥♥♥

    OdpovědětVymazat