středa 19. srpna 2015

Tvořivé setkání s ...

K srpnu už tradičně patří víkendové setkání s tvořením. Již při loňském, inspirovaném Fridou, jsem věděla, kým se budeme inspirovat...


Ano, tentokrát to bylo dílem Gustava Klimta.
Páteční odpoledne a večer patřil jako vždy vítání, sdělování zážitků a novinek, dárečkům, grilování a taky tvoření...no, z toho našeho scrapbookového sešlo, ale Líba z taneční komunity celý večer a druhý den pilně háčkovala :-)


Ranní ptáčata stihla i další věci...já přípravu materiálu a pracovních míst, Bourek plstěnou nádheru...


Nesmím zapomenout na pana Okudu, ten pilně tvořil již od jara, postupně přicházely krabičky s "pičičandami", jak nazval krásné korálkové ozdoby. V jedné z krabiček byla i tato nádhera:


Okudovy obšívané ozdobičky jsme nakonec přidaly k hodinkám...ty čekají na dotvoření , přece jen široké mašle a individuální doplňky chyběly.


Zákon schválnosti způsobil, že pan Okuda nepřijel, ale doufám, že až svoji kolekci vytvoří, že nám ji ukáže.

Od sobotního rána do nedělního poledne se už pilně tvořilo...ke slovu přišly šablony na embossování, barvy, inkousty, nůžky, lepidla, gesso, akrylky, patiny, ...nedá se to ani všechno vyjmenovat. Postupně jsme přešly od canvasu k náhrdelníkům, knížečkám a už zmiňovaným hodinkám...ty proto, aby doplnily do sady loňské pro Fridu.






Na závěr se můžete podívat na celý komplet jednotlivých autorek:









Inspirace výtvarnými díly nás tak chytla, že jsme již stanovily téma dalšího setkání a dokonce se již díky Stanie realizuje objednávka příslušného materiálu. Děkuji ... a děkuji za dobrou náladu, příjemnou společnost a radost z krásných výtvorů. Vždy jsem nabitá tvořivou energií na delší dobu...

4 komentáře: