pátek 3. října 2014

Challenge: Střípky vzpomínek



S podzimem přichází i nostalgie. Ještě si užívám babího léta a těším se na vůni i barvy opadávajícího listí, za dveřmi už ale jsou i dny plné mlh a sychravého šedivého počasí. S ním přicházejí i dny, kdy se daleko víc než v jiná období roku obracím ke vzpomínkám a minulosti. Můj dědeček velice rád fotografoval a já si jeho fotografie ráda prohlížím, ožívají společné prvorepublikové výlety, domácí divadlo i létání na kluzáku…na letní byt přijížděli „profesorovi“ se Slávičkou…pomalu zařazuji vzpomínky do alba.
Pojďte si spolu se mnou vytvořit projekt, ve kterém zachytíte své předky.

Zadání:

 Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt:

  • Téma: “Střípky vzpomínek”
  • Podmínka: Monochromatická barevnost
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27.10.2014 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 10. a vítěze vyhlásíme 30. 10. 2014 
PROJEKT PODLE ZADÁNÍ

O „profesorových“, tetince a panu profesorovi, toho moc nevím, ale jsou skoro na všech společných fotografiích. Jen tady, oni dva…na copak asi strýček  dává důraz?
Černobílá fotografie prošla digitalizací, vybrala jsem k ní čtvrtku od mých oblíbených 7 dots studio z kolekce Cold Country: As It Was Before. Přes šablonu je zatřeno gesso, přestříknuto zlehka černým sprejem, doplněno otisky razítek...visačky, bavlněná krajka, washi pásky, kytička s nitěným knoflíkem...moc už toho nebylo potřeba :-).











2 komentáře:

  1. Krásně sis pohrála. Baví mě prohlížet každý detail :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta stránka je krásná, jemná, něžná, láskyplná a uctivá...líbí se mi! :)

    OdpovědětVymazat