neděle 21. září 2014

Křtění tvořivé dílny

Jak jinak než tvořivou prací a samozřejmě kapkou bublinek...


Ale pěkně od začátku: byla jsem oslovena jednou příjemnou tvořivou ženou činu, vyměnily jsme si během posledních třech měsíců pár mailů a vyladily program a termín. A nadešel čas, kdy se workshopy uskutečnily. V nádherném  prostředí zadumaného prostředního konce světa, v místě, kde na vás dýchne kouzlo starých časů a osloví vás  vyladěné, skvěle zpracované doplňky, fotografie a obrázky.
Místo, jako stvořené pro odpočinek a relaxaci, místo, kde vás rádi uvítají . V Prostřední Lipce, v Tvořivé dílně Lipka.

Dopolední dílna byla pro děti i dospělé,tvořila se záložka a bloček.




Odpolední workshop byl pro dospělé ženy, které si chtěly vyzkoušet kombinované techniky, pohrát si s různými médii, barvami, šablonami, inkousty i razítky...






Připravily jsme si podklady a já doufám, že se všem vydaří i domácí pokračování - obrázek, fotka, zdobení...individuální ztvárnění. 
Ženy: budete-li mít vyfocenou finální dekoraci, pochlubte se! Ráda přidám vaše díla i sem.

Než padla tma, ještě jsme se společně vyfotily:


Z dílny i zázemí byli všichni nadšeni (doufám, že alespoň trochu i z tvoření ), domluvily jsme se s ženami, že bychom se rády zase sešly...

Já děkuji za skvělé přivítání, úžasný poklad v podobě galanterních komponentů, praktický a zároveň romantický dáreček (Kristino, ještě jednou poklona mamince) a celé rodině Brůnových za prima víkend v příjemné společnosti.

A vy, kteří oceňujete klid, krásnou přírodu a vstřícné domácí prostředí, víte, kam se obrátit...




1 komentář: