pátek 29. srpna 2014

12 TAGS OF 2014, AUGUST

Téměř na poslední den...když jsem si prohlédla prvního v měsíci Timovu visačku, řekla jsem si: dobrý...věci mám, materiál také, chlápka vyměním za ženskou, aby alespoň něco bylo jinak.


  Nebyla to žádná výzva a vlastně se mi nakonec do zhotovení ani nechtělo.Odložila jsem tedy realizaci na někdy. Čas pádí mílovými kroky a já si uvědomila, že je konec měsíce a nemám hotovo.
V motivu jsem nakonec žádnou změnu neprovedla, jela jsem podle návodu, vynechala šití (opět jsem neměla visačku před sebou, takže jen co mi utkvělo v paměti :-) )
Jen místo zataveného prášku jsem si vyzkoušela barvu FERRO - kovový efekt. Už ji mám dost dlouho, ale zatím ke slovu nepřišla. Dá se požívat i s patinou a vzhled této barvy se mi moc líbí.






Pozadí na poslední fotografii je papír od Milušky Voborníkové, měla jsem ho po ruce a krásně ladí s barevností mojí visačky.





6 komentářů:

  1. Chlápek je sympaťák a křídla a koruna mu dodávají Tvůj punc ;), Ferro je prima obměna embosovacího prášku a rozhodně to splnilo účel. A pozadí tomu sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) i křídla a koruna jsou součástí Timíkova chlápka, nechala jsem to tak, tohle razítko mám pořád ráda

      Vymazat
    2. No vidíš, to jsem nevěděla ;)

      Vymazat
  2. Beautiful colors on your tag Olga - love all the rusty edges!

    OdpovědětVymazat