neděle 29. června 2014

Creative kit, červen

Je konec měsíce a já se teprve dostávám ke zveřejnění  projektů z kitu CREATIVE CLUBU od Papero amo.
Ten červnový je hravý a veselý, jistě si vybere vhodný materiál zastánce jakéhokoliv stylu.


Já si zvolila pro první projekt, stránku, na základ obláčkový papír, který mi padl do oka ihned po rozbalení balíčku.Připravila jsem si několik visaček a některé použila na zdobení.



Už dlouho jsem se chystala na album, které je vytvořeno z vyztužených papírových obálek. Konečně na něj došlo: líc i rub jsem zabarvila gessem, to jsem i zatřela po zaschnutí spodní vrstvy i přes šablony. Následoval fotografický motiv doplněný papírovou krajkou, vystřihávanými motivy štítků, zatíráním inkoustu i akvarelovou malbou...a nezbytné flitry i kovové cvočky...



Svázané album ještě není, musím probrat papíry, chci dodržet barevnost...a třeba se bude něco hodit z dalšího kitu.
Na projekty členek design teamu se můžete podívat na stránkách Papera, tady...a zde ...inspirujte se...a pochlubte se v galerii...







2 komentáře:

  1. Ta ,,fontánová" fotka je úžasná a na lehkém pozadí obláčků vyniká. Baví mě bohaté, leč nepřeplácané zdobení.
    Ze stránky do obálkového alba dýchá vřrelost, láska, dětství ve ,,starých dobrých časech" a protože je tvořená v dnešní době, je jasné, že tyhle hodnoty přetrvávají. :)
    Moc se mi to líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji...úplně mě tvůj komentář dojal. I na mne tak dědečkovy fotografie z mého raného dětství působí, ikdyž vzpomínky z té doby jsou stále zahaleny mlhou...snad s přibývajícím věkem se vynoří :-)

      Vymazat