pondělí 14. dubna 2014

Jarní pobyt Atelieru Shareefa...

Starý mlýn ve Starých Splavech na Máchově jezeře na nás čekal o uplynulém víkendu. Je to místo, kam jezdí Taneční škola Shareefa už dlouho, letos se přidaly i ženy, které mimo tančení mají i zálibu v scrapbookovém tvoření...a tvořily, netančily, nebyl čas...tanečnice si své užily a my tvořilky také. Měly jsme dostatek prostoru a skvělé zázemí, prošly jsme se i kolem vody a po okolí, šly jsme omrknout krásné peruánské šperky k paní masérce...a samozřejmě jsme neodolaly a už je máme na krku či v uších.


Náplní tvoření byla výroba různých typů květin, protože těch není nikdy dost...Vyrobily jsme si i papíry, které sloužily k řezání a stříhání:


Zhotovené dekorace nebyly samoúčelné, hned jsme většinu použily na ozdobení jednak spirálového bloku, kam se nám náramně hodily, a potom na plechovou krabičku, která dostala nový kabátek.


Barva krabiček je na fotce zkreslená světlem z vitrážových oken:


Moji jsem dokončovala doma, neměla jsem s sebou patřičné doplňky:


Nejvíc jsme si vyhrály s bločkem. Potáhly jsme desky, vyrobily kapsičky, akvarelovými barvami jsme vybarvily razítkový motiv, po nalepení a svázání jsme doplnily ještě ručně vyráběnými kytičkami a nakonec přidaly stužky a příze...a na někoho ještě čekala domácí dodělávka v podobě přívěsků a záložky.
Líbilo se mi, že jsem mohla současně tvořit s děvčaty a vezla si hotové výrobky domů.





Myslím, že jsme si to bezvadně užily, moc všem děkuji za úžasnou atmosféru a co musím zmínit, nejpracovitější byla desetiletá Lucka...stihla dokonce i technickou podporu :-) ...čistit strojky, otvírat krabičky...je skvělá.
Domluvily jsme si téma letního setkání, těšíme se už teď...







4 komentáře:

  1. Roluju pořád nahoru a dolů a kochám se...celekově, drobnostmi, přehlídnutými drobnostmi a dalšími bjevenými drobnostmi.... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím potvrdit Oli, bylo to prima, konečně jsme se dostaly v klidu k "vodovkám" a užily si to. Kytičky byly roztomilé, a vůbec super .... Těšíme se na léto!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, to by se mi moc líbilo, ráda bych se taky někdy zúčastnila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, je to super vézt se na stejné vlně a užívat si relax, pohodu a tvoření, my jsme si to užily v Satalicích velmi podobně, ani se mi předčasně domů nechtělo. Jenže zájmů je moc, času málo a tak musím stíhat vše :-))
    Krásně jste tvořily, jen co je pravda, je čím se kochat.

    OdpovědětVymazat