pondělí 24. března 2014

Jako motýlek...

poletuje Max po zahradě nebo v parku či v lese. Baví ho schovávat se pod větve převislých stromů a keřů a tak s ním hrajeme hru: kdepak je ten náš kluk? ...(během posledního výletu jsem potřebovala něco zařídit a vzdálila se, už z dálky jsem slyšela jeho hlásek: kdepak je ta naše babička?)

A jak už to chodí, opět jsem sáhla úplně po jiném papíru, když jsem probírala čtvrtky z březnového kitu od Papero ama a rozmýšlela se, který bude nejvhodnější pro další projekt. Motýlkový a fotka, o které jsem si myslela, že v albu vůbec nebude...Max stále v pohybu, stačí zlomek okamžiku a je úplně jinde, rozhodně žádné pózování. V poslední době se navíc naučil zavřít křečovitě oči, případně bleskově otočí hlavou...žádné focení nebude!
Potřebovala jsem vyzkoušet jedny barvy, které mi tu ležely mnoho let...a předtím mnoho let ležely jinde...co jsou vlastně zač? ...akvarelové, použitelné :-)
Ze čtvrtky jsem vystříhala několik motýlků, připravila si květinový výsek, o ostatní si řekl motiv sám...



Následující detail je bonbónkem pro všímavé...často používám každý zbyteček a tady je důležitá informace:


Na další projekty design teamu se můžete podívat na blogu Papero ama. Pokud máte kit doma a něco jste již vytvořili, pochlubte se v galerii...


7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ještě jednou a bez chyb ;): Skoro mě to láká nachystat si plavky a sluneční brýle...je to lehounký, hravý, navozuje to parádně pohodovou atmosféru...díky za podělení se! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji...občas jsem sama překvapená co vzejde, hlavně když zvolím papír, který mne nezaujme :-), ale většinou se vyplatí nepodlehnout prvotní líbivosti a nechat se vést...

      Vymazat
  3. Opět "malé" umělecké dílo.

    OdpovědětVymazat
  4. Neskutečně nádherná stránka. Už fotka sama o sobě je skvělá ..... úplně se cítím, jako bych na té krásně rozkvetlé louce byla také.

    OdpovědětVymazat