pátek 21. února 2014

Už se to rýsuje...

Stavební ruch dávno utichl, během podzimu začalo pomalé zabydlování, ikdyž nejprve se stěhovaly věci, kterým nevadí vyšší vlhkost...aha, asi se ptáte, o čem to mluvím? O nové pracovně...naposledy jste se mohli podívat na hrubou stavbu.
Podzimní i zimní dny byly stále vlhké, takže uvnitř je nainstalován vysoušeč a těším se na teplejší dny, až se bude moci stále větrat. Mohu tedy otestovat vlastnosti scrapbokoových papírů :-) , vypadá to, že vydrží vše, jsou netknuté. To například některé kartonové krabičky se téměř rozpustily :-) .
Zatím je zabydlená čelní stěna a stará kredenc, která dostala nový nátěr.



V policích jsou nejčastěji používané pomůcky: transparentní, silikonová i cling razítka, svorky, průchodky, kamínky a perličky, velká pozaďová razítka na dřevě, ve starých skleněných dózách jsou provázky, kartonové výseky, překližkové dekorace, formy, kytičky, sponky a spousta drobností hand made...
Další dřevěná razítka jsou v šuplíkách:


V kredenci jsou papíry, čtvrtky, bloky, předměty k dekoraci, barvy,...v šuplíkách 3D ozdoby, abecedy, příze...Kartonové krabice obsahují vyřezávací a embossovací šablony, sady s razítky...




Pod policovou stěnou je pracovní místo přes šíři místnosti, chybí ještě dokončit část v pravém rohu, zatím tam jsou washi pásky, ale budou tam šicí pomůcky, protože  je vedle šicí stroj...stolek má provizorní desku...ta bude větší.





U vstupu jsou přes zimu odložené oleandry, pro které už nebylo místo ve verandě, bude tam ale odpočivný kout a naproti ještě skříňka, která čeká na nátěr...Pořád je co dělat a ještě pořád mám krabice, ve kterých je neroztříděný materiál a pomůcky :-).  Ale brzy bude hotovo :-)






5 komentářů:

  1. krásná pracovní zašívárna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná :-) pěkně jste si mákli...

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za zpříjemnění rána - ráda jsem nakoukla. A znovu (nejspíš ne naposledy) musím pochválit rozhodnutí neomítat strop. Moc se mi líbí Tvá schopnost kombinovat citlivě staré s novým.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je opravdu nádhera, přesně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda, máš to nádherné.

    OdpovědětVymazat