středa 5. února 2014

12 TAGS OF 2014-february

První den nového měsíce, nová visačka na blogu TIMA HOLTZE... hned ten první den jsem se do ní chtěla pustit. Znáte to: co můžeš udělat dnes...jenže jak jsem ji viděla, už jsem žbrblala...(potvrdila jsem si, že to asi nebude tím, že bych byla stará nerudná, ani mé kamarádky nebyly nadšené černou plachtou přes celou visačku)






Co s tím? Jako vždy změnit :-) , techniky nechat, motiv lehce obměnit. aby to pořád byla inspirace Timovou, ale přesto moje...
Podklad jsem udělala stejně, lehce podbarveno, přes šablonu zatónovaná srdíčka (protože mám jinou šablonu, ani mne nenapadlo, že bych musela mít timíkovskou), po zaschnutí jsem zatřela embossovací medium, nasypala průhledný prášek a zatavila.
Motiv cedule a srdce jsem prohodila: srdce velké, cedulka malá...srdce je z kartonu, embossované přes šablonu, barveno inkousty a nakonec zlehka zasypáno červeným distress práškem a zataveno.
Dlouho jsem hledala nějaký vhodný nápis, měla jsem představu zaobleného štítku, ale nakonec mně padlo do oka razítko dvou srdcí, pak už jsem přidala jen krátký nápis.
Kovové doplňky jsem musela pořešit, ty originální nemám :_(. Takže ke slovu přišla vyřezávací šablona krajky (od TH), stříbrnou jsem vyměnila za měď, šíp jsem vystřihla...
Motivy jsou podlepeny 3D oboustranně lepící páskou. Všechny visačky vždy ještě podlepuji silnějším kartonem, neohýbají se a dobře to vypadá, pokud jsou vystaveny.
Pořád mi to celé připadalo prázdné, doplnila jsem tedy papírovými růžičkami, temně rudou a menší, černou - konečně romantika :-)







Jsem moc zvědavá na konec měsíce, až bude Timův blog plný únorových visaček. Najdu tam favoritku, překvapí mne někdo svým pojetím?








9 komentářů:

  1. Tedy opět si Helčo nezklamala, je to krásné, dá se použít i na valetýna a navíc super nafoceno ....a mnohem hezčí než Timovo ....

    OdpovědětVymazat
  2. Fabulous tag Olga - love all the layers and the gorgeous embossed heart.

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo, to srdce je takový ,,barokně řeznický" :D (myšleno v dobrým, samozřejmě!). A celkový ladění jemný, romantický...super!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvá je krásnější než od Timíka!, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  5. :-) ještěže tu mám zásoby ze svého srdcového období, příležitostně to upravuji podle potřeby barvením a embossováním...jen jsem se přistihla, že se ale opakuji, tak už asi na dlouhou dobu od srdcat dále...
    děvčata, děkuji za slovíčka

    OdpovědětVymazat
  6. Stunning heart Olga. Wonderful tag. Karen.x

    OdpovědětVymazat
  7. Olga, your tag is gorgeous!

    OdpovědětVymazat