pondělí 27. ledna 2014

Mini album...Páni kluci

Včera jste se mohli podívat na další projekty z kitu Creative clubu, které pro vás připravil na ukázku designový tým PA.
Já jsem zhotovila minialbum. Má rozměry 15 x 20 cm,  prostřídala jsem čtvrtky z kitu s akvarelovými papíry - ty jsem zdobila  akvarelovými barvami, stříkáním přes šablony, otisky a razítkováním...v kitu je vodní štětec a tak jsem ho musela vyzkoušet, svou velikostí doplňuje štětce, které už mám doma.
Desky jsou z kartonu, který má z jedné strany křídový povrch. Část jsem tedy ozdobila inkousty Adirondack tak, aby ladila se vzory na čtvrtkách. Z rubu jsem karton polepila opět akvarelovou čtvrtkou.
Album je svázané strojkem ZUTTER, kroužky jsem dozdobila stužkami a přízí.







5 komentářů:

  1. Skoro mám dojem, že se k Tobě chodím koukat hlavně na krásný detaily! :) Ale zaujalo mě, že přesto, že je album převážně v teplých (skoro to svádí říct růžových) tónech, nepůsobí jako ,,holčičí"... Paráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní kousek! A ty detaily.... Krása! Moc se mi to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, zpočátku mě ani nenapadlo použít tímto způsobem, ale při vybírání fotografií jsem zjistila, že se čtvrtky barevně krásně hodí ...a to mi tu leží zimní fotky krajiny v pastelových tónech...tak asi někdy příště. A focení detailů, to mě baví nejvíc...dík.

    OdpovědětVymazat
  4. mě se líbí jak malí kluci vypadají jak velký Marek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása! Když mi kit přišel domů, moc se mi líbil. Krásné jemné tóny, řekla bych skoro svatební. A teď ho u tebe vidím použitý na klučičí album. A ony ty barvy sedí.
    A souhlasím s Tap, ty tvoje detaily jsou tou třešničkou, kterou se kochám. Díky

    OdpovědětVymazat