čtvrtek 12. září 2013

Colours of the month

Září by mělo zářit, podle toho jsem vybírala paletku barev pro zářijové projekty pro Papero amo. Ranní mlhy a třpyt rosy na pavučinách obepínajících zlatavé stvoly travin, barva strnišť a polí za vycházejícího či v zapadajícím slunci...do toho rychle se střídající oblačnost, občasná sprška, ale ještě plno krásných dnů končícího léta a předzvěst vybarveného podzimu. Plískanice se snažím z mysli vytěsnit, chci se radovat z každého dne. 


Probrala jsem fotografie, které by se hodily na stránku, nakonec ale zvítězil jeden obrázek, který by jinak byl odložen v nějaké složce...
Léta jsem navštěvovala kurzy a workshopy zaměřené na květinové vazby a mám celé album mých projektů. Vybrala jsem si fotku detailu jedné dekorace s ozdobnými dýněmi, ulitami a květinami, a použila ji na stránku art journalu.

 
Problém nastal při focení, bylo hodně pošmourno, pršelo, a ta šedomodrá byla stále svítivější modrá a vůbec neodpovídá realitě. S některými barvami  vždycky bojuji :-)


A ještě pár fotek z okolí:






7 komentářů:

  1. Krásný fotky...prosím Tě, v kolik to vstáváš na ty ranní pohledy?? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) teď už to jde, ale konec června nebo začátek července - to si fakt musím přivstat

      Vymazat
  2. Fotky kouzelný a komentář podzimu je krásně dojemný ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, text je pro mne ale vždycky trápení...:-)

      Vymazat
  3. Olinko, barvy jsi vybrala opravdu krásné, fotky jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné stránky, nádherné fotky... Olinko, jsi kouzelnice!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem teď tak nějak mimo dění,. ale dnes jsem jsem si to udělala hezký ;-) a početla jsem si pár blogů ( na svoje tvoření pořád nemám šťávu... ) a musím a chci Ti složit tu největší poklonu. Ty jsi pro mě prostě ta největší a nejlepší scrapařka v Česku, originální, svá, vkusná, nápaditá, dokonalá....co znám! Jsou takové v zahraničí, ale v Česku žádná, krom TEBE! Kouzelnice je to pravé slovo. Nepotřebuješ kopírovat, dokážeš to, co nikdo z nás, vymyslet a zrealizovat naprosto originálně a výsledek je luxusní. Máš můj neskonalý obdiv.

    OdpovědětVymazat