sobota 12. ledna 2013

12 TAGS OF 2013 - JANUARY...ONE WAY

Bylo nás určitě mnoho, kterým se lednová visačka Tima Holtze z projektu 12 Tags of 2013 zalíbila na první pohled. Neměla jsem ale v úmyslu vytvořit její lift. Většinou mě totiž lifty vůbec nebaví, cítím se moc svázaná a tvoření mně trvá strašně dlouho. Jenže...brzy jsem zjistila, že si visačku liftla Pampelína a v zápětí Tapeva. Nemohla jsem si tvoření nechat ujít a dnes ráno jsem zasedla ke stolu :-)
Všechen materiál, který použil Tim, mám doma, ale vytvořit kopii? To ne.. Trochu jsem tedy obměnila...prohodila jsem motivy hodin a ozubených koleček, .podklad jsem embossovala za pomoci šablony Steampunk Set,na inkoustování jsem použila Distress Ink a Archival-Ink, kolečka jsem vyrazila na BS (v barvení jsem měla praxi již dávno :-) ). Místo lístku s textem jsem použila celuloidový filmový pásek, který jsem polepila TISSUE TAP. FILM STRIP RIBBON jsem použila také, znásobuje velký motiv. Nahoře i dole jsem pásek zdobila starými ciferníky, dále jsem použila i MINI GEARS a GAME SPINNERS. Stužku jsem obarvila  distress inkoustem odstínem starého papíru a potiskala razítky z kolekce STAMPERS ANONYMOUS: BITTY GRUNGE.











A ještě malá perlička: na kartonu, který jsem použila na podklad, byl text ONE WAY. Neumím  anglicky a tak jsem si zadala do překladače...JEDNÍM ZE ZPŮSOBŮ ...jak příznačné pro vytvoření mé visačky...


10 komentářů:

  1. Olinko, Ty jsi prostě kouzelnice!!! Nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, díky...nikdy na začátku nevím co bude na konci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Olinko, na konci, je u Tebe vždycky skvost... Tleskám :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta je dokonalá....Tim by tě měl přibrat do týmu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Olala! První myšlenkou bylo: "Pochválit Oli za použití fráze ONE WAY!" :)))
    A pak jsem pečlivě prozkoumala kousek po kousku - nejprve jsem zaváhala nad fialovorůžovým odstínem okrajové patiny, ale ona výborně vyvažuje všechny použité teplé barvy, takže super! A paj mě baví detaily typu ciferník "Made is USSR" a bílý hřebíček na bílém ciferníku a zajímavý hřebíček na ozubeném kolečku...a bylo by toho mnohem víc!
    Shrnuto, podtrženo - spousta zajímavostí dokonale ledících dohromady. Skvělá práce! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je dokonalá! Spousta úžasných detailů, krásné barvy... Prostě je nej :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Je nádherná!!! Necháš si ji? Vystavíš, pověsíš na zeď? No...kdybys ji třeba chtěla někomu poslat pro radost, bezostyšně zvedám ruku a hlásím se :-). Jednou mi to už vyšlo ;-) nějaký moderátor na golf. turnaji ( kde jsem ani omylem nedosáhla na vítězství :-D ) zvedl nad hlavu láhev šampaňského a řekl: kdo chce tuto cenu? Všichni nevěřícně zírali a já zvedla ruku. Byla moje :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Za komentáře všem děkuji...zatím je to čerstvé, tak jsem za Narcisa, sama z ní mám radost a kochám se :-)

    OdpovědětVymazat